Gan hapekan song dark green

תחת העצים של גן הפקאן מסתתר סיפור
על מקום אמיתי, בדיוק מה שאתם מחפשים
-רגע של אמת בעולם של פילטרים.

שלושים שנה של מסורת לא מתחרות בחדשנות
-הן רוקדות איתה.

זה מתחיל בגן ירוק שמזמין אתכם לנשום עמוק,
ממשיך בעיצוב מינימליסטי עכשווי שלא מנסה
להיות משהו שהוא לא, מתקדם לקולינריה
שמספרת סיפור של דיוק ומסתיים בצוות שהופך
כל אירוע למשהו שנשאר הרבה אחרי.

זה בדיוק מה שאהבה אמיתית עושה, נותנת
למשהו או למישהו את המרכב פשוט… להיות.

העיצוב המינימליסטי שמרגיש כמו מהדורה מוגבלת של הטבע, יעטוף אתכם וייתן הרגשה שפשטות היא הלאגז׳רי האמיתי. 

 

בחרנו לתת לטבע לעשות את שלו, הטקסטורות, הצבעים, חומרי הגלם, הם מרכיבים שקיבלו התייחסות לפרטי פרטים בבחירות העיצוביות בכל פינה במרחבי האירוח. 

"המטבח" שלנו, מבשל אוכל שאנשים
אוהבים לאכול, שף אוריאל קוסמינסקי
וצוות "המטבח" מביאים לגן הפקאן את כל
מה שהם יודעים. והם יודעים המון ועושים
את זה בול.

אוריאל שכבר מעל שני עשורים עושה קולינריה
ומנהל מטבחים בעולם האירועים, מביא תפיסת
שירות מבוססת על אהבה לאנשים ותרבות
אירוח כערך מוביל.

התפריט מלא תשוקה וזורם בדיוק מופתי עם
מהלך ההתחדשות של גן הפקאן, הטעמים
מתוצרת מקומית משובחת לוקחים השראה
ממטבחים בינלאומיים.

הכי טוב שתבואו, תטעמו.

בואו נדבר על משהו שהוא הרבה יותר מסתם בר או אלכוהול,

**״חמארה״  (חַמָּרָה) בארמית פירושה "בית יין" או "מרתף יין".  חמארה הוא בית קפה קטנטן בו שותים תה או קפה חזק, בירה קרה מהחבית או עראק ומשקאות אחרים, לצד תקרובת פשוטה וטעימה.  יש המגדירים חמארה כמעין מאורה קטנה וערה של אלכוהול ואוכל טוב.

בר טוב בשבילנו הוא לא רק ״דרינק״, הוא חוויה. מוזגים שיודעים מה הם עושים, וויב שמח שגורם לאורחים לחייך, חומרי גלם הכי טובים שתמצאו, קיצר, הכוכב של הערב!

לקחנו את היינות הטובים של יקב טפרברג, הבאנו אלכוהול משובח מפה ומשם, בירות ממיטב המבשלות מהארץ ומחו״ל, וקפה שהבריסטה שלנו מכין כמו שצריך.  אז ככה, פשוט, בלי הצגות,  אנחנו באים לעשות לכם שמח.